Φυσικό Αέριο

ceo

Φυσικό Αέριο

 • ceo
  Σύνδεση στο δίκτυο του φυσικού αερίου

 • ceo
  Μελέτη του χώρου από εξειδικευμένο προσωπικό

 • ceo
  Εγκατάσταση από πιστοποιημένους τεχνικούς

 • ceo
  Συμβόλαιο για την συντήρηση και επισκευή του εξοπλισμού

 • ceo
  Γραπτή εγγύηση ποιότητας εργασίας

Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται σε υπόγεια κοιτάσματα της γης και είτε συναντάται μόνο του, είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου. Είναι μια φυσική μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές. Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του φυσικού αερίου η Compact Service παρέχει τεχνικές υπηρεσίες (μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις) με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προκειμένου να εγγυηθεί μακροχρόνια και ασφαλή λειτουργία του καυστήρα, σε συνδυασμό με ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον προς τον άνθρωπο.

Η Compact Service με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του φυσικού αεριού, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες, από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου, μέχρι και την παράδοση της εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία.

Συνοπτικά τα στάδια είναι η αίτηση σύνδεσης και οι διαδικασίες με την εταιρία παροχής αερίου για την τοποθέτηση του μετρητή αερίου, η κατασκευή και κατάθεση της μελέτης, η κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου, η ρύθμιση των συσκευών και τέλος η παράδοση εγγυήσεων και εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία.

Οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου εκτελούνται οργανωμένα από ειδικευμένους τεχνικούς, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα εργασίας. Παρέχεται υψηλό επίπεδο service και εξυπηρέτησης των πελατών και μετά την παράδοση του έργου.

Τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Η Compact Service διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την συντήρηση, την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να τραυματίζει τους σωλήνες.

Η προληπτική απόφραξη και ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας με πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα από το έμπειρο προσωπικό της Compact Service επιτυγχάνει τον πλήρη καθαρισμό του αποφρακτικού δικτύου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου.


Περισσότερα...

image Οι πυρκαγιές ξεσπούν σε τυχαίο τόπο και χρόνο. Προξενούν τραυματισμούς, απώλειες και τεράστια οικονομική και οικολογική επιβάρυνση. Οι πυρκαγιές σχεδόν πάντοτε ξεκινούν από κάποιο μικρό αίτιο και αναπτύσσουν μία μικρή εστία, η οποία κλιμακώνεται και αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική καλείται να αντιμετωπίσει κατά μέσο όρο περίπου 14 πυρκαγιές την ημέρα στην Ελλάδα.


Περισσότερα...

image Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου, ενώ παράλληλα αποκλείει την περίπτωση βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής και οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με διαχειριστές, ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και τεχνικούς, ένα σύγχρονο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων. Απλό, αναλυτικό, κατανοητό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση.

Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.


Περισσότερα...