ceo

Ανελκυστήρες

 • ceo
  Συντήρηση ανελκυστήρων

 • ceo
  Μηνιαίες συντηρήσεις

 • ceo
  Επιδιορθώσεις βλαβών

 • ceo
  Εξειδικευμένο προσωπικό

 • ceo
  Αυθημερόν εξυπηρέτηση

 • ceo
  Ανταγωνιστικές τιμές

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση, άρα και την επιδιόρθωση βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του. Η διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα αυξάνεται με την τακτική συντήρηση.

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγω αυτό επιβάλλεται από το νόμο.

Όλοι οι ανελκυστήρες που ανήκουν στην τακτική μηνιαία συντήρηση της Compact Service, συντηρούνται επιμελώς κάθε μήνα, με ένα εύρος ελεγχόμενων εργασιών. Επιθεωρούνται ανά τρίμηνο από τον υπεύθυνο συντηρητή όπως ορίζει ο νόμος.

Η συντήρηση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει τον έλεγχο και την ρύθμιση των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφαλείας του ανελκυστήρα, καθώς και όλων των υπολοίπων εξαρτημάτων για την αποφυγή οποιουδήποτε μελλοντικού προβλήματος ή δυσλειτουργίας, την λίπανση και τον καθαρισμό των εξαρτημάτων και τον έλεγχο στον πίνακα για τυχόν υποθηκευμένες βλάβες.

Κατά την διάρκεια της συντήρησης, ο συντηρητής αποτυπώνει τυχόν επισκευές που θα χρειαστούν και στην συνέχεια, σε συνεργασία με τον πελάτη, συντάσσει προσφορά για την επισκευή ή την αντικατάσταση.

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού της Compact Service, αποτελεί διασφάλιση σχετικά με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών συντήρησης που παρέχει. Με ευθύνη και συνέπεια, το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο.

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται σε υπόγεια κοιτάσματα της γης και είτε συναντάται μόνο του, είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου. Είναι μια φυσική μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές. Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.


Περισσότερα...

image Η Compact Service διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την συντήρηση, την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να τραυματίζει τους σωλήνες.

Η προληπτική απόφραξη και ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας με πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα από το έμπειρο προσωπικό της Compact Service επιτυγχάνει τον πλήρη καθαρισμό του αποφρακτικού δικτύου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου.


Περισσότερα...

image Οι πυρκαγιές ξεσπούν σε τυχαίο τόπο και χρόνο. Προξενούν τραυματισμούς, απώλειες και τεράστια οικονομική και οικολογική επιβάρυνση. Οι πυρκαγιές σχεδόν πάντοτε ξεκινούν από κάποιο μικρό αίτιο και αναπτύσσουν μία μικρή εστία, η οποία κλιμακώνεται και αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική καλείται να αντιμετωπίσει κατά μέσο όρο περίπου 14 πυρκαγιές την ημέρα στην Ελλάδα.


Περισσότερα...

image Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου, ενώ παράλληλα αποκλείει την περίπτωση βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής και οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.


Περισσότερα...