Εγγυημένη & Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Η Compact Service ιδρύθηκε το 1983 από τον Ιωάννη Φούντα. Έχει την έδρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο χώρο εργασίας. ∆ραστηριότητα της η εξυπηρέτηση πολυκατοικιών, µονοκατοικιών και επαγγελµατικών χώρων. Η θέση της στην αγορά, σύµφωνα µε εκτιµήσεις, είναι µέσα στην πρώτη πεντάδα, έχει εκατό άτοµα προσωπικό και πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Η compact service καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός κτιρίου στην έκδοση κοινοχρήστων, στις απολυµάνσεις, στις συντηρήσεις καυστήρων, στο πετρέλαιο, στη διαχείριση πολυκατοικιών, σε θέματα πυρασφάλειας, στις αποφράξεις, στο φυσικό αέριο και στη συντήρηση ανελκυστήρων.  • Άριστη Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο 365 ηµέρες το χρόνο

    Τα µεταφορικά µέσα και το τεχνικό προσωπικό µας, είναι τόσο επαρκή ώστε να προσφέρουµε γρήγορα και συνεπή εξυπηρέτηση.

  • Έµπειρο & Εξειδικευµένο Προσωπικό

    Απασχολούµε επιστηµονικό προσωπικό µε συνεχή εκπαίδευση και είµαστε εφοδιασµένοι µε τις ανάλογες άδειες. Το προσωπικό µας υποστηρίζεται από άρτιο εξοπλισµό και τα µέσα που χρησιµοποιούµε είναι τα πιο σύγχρονα και τα πλέον αποτελεσµατικά.

  • Ποιότητα

    Η Compact Service εξυπηρετεί άριστα τους πελάτες της από το 1983 µε πιστοποίηση ISO 9001:2008 και προϊοντα εγκεκριµένα όπως προβλέπετε από τα αρµόδια Υπουργεία. Παράλληλα, η Compact Service έχει αναπτύξει το δικό της σύστηµα εξυπηρέτησης πελατών και καταγραφής των αιτηµάτων τους.