ceo

Πετρέλαιο

 • ceo
  Άμεση παράδοση αυθημερόν, πρωί ή απόγευμα

 • ceo
  Ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων

 • ceo
  Εξασφαλισμένα αποθέματα σε ιδιόκτητες αποθήκες

 • ceo
  Ελεγμένη ποιότητα (χωρίς συνθετικά και παραφίνη)

 • ceo
  Σύγχρονα όργανα μέτρησης

 • ceo
  Εγγύηση για την παράδοση

 • ceo
  Ανταγωνιστικές τιμές

Η Compact Service έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής και οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Η παράδοση του πετρελαίου γίνεται εντός 24 ωρών, με ραντεβού δύο ωρών.

Για τη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιδιόκτητα βυτιοφόρα, αποκλείοντας κάθε είδους παρεμβάσεις στις δεξαμενές, στους μετρητές κλπ.

Επιλέγει με πολύ αυστηρά κριτήρια τους οδηγούς των βυτιοφόρων οχημάτων της και φροντίζει για την συνεχή εκπαίδευσή τους.

Πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Ενημερώνει τους πελάτες της για το πως γίνεται σωστά η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής του πετρελαίου θέρμανσης, έτσι ώστε να προστατεύεται από φαινόμενα ελλειμματικών παραδόσεων που δυστυχώς είναι συχνά στην Ελληνική αγορά.

Διαθέτει βελτιωτικά πετρελαίου, τα οποία έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τα κατάλοιπα από την δεξαμενή, να μειώνουν τους ρύπους, να εμποδίζουν το πάγωμα του πετρελαίου και να βελτιώνουν γενικά την καύση του, ενώ ταυτόχρονα το κόστος του να παραμένει αμελητέο. Συνήθως χρησιμοποιείται 1lt βελτιωτικού ανά 1000lt πετρελαίου. Η εφαρμογή του βελτιωτικού μπορεί να γίνει από εσάς ή από τους οδηγούς μπροστά σας.

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Η Compact Service έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με διαχειριστές, ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και τεχνικούς, ένα σύγχρονο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων. Απλό, αναλυτικό, κατανοητό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση.

Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.


Περισσότερα...

image Η Compact Service με την πολυετή εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας, αναλαμβάνει και πραγματοποιεί υπεύθυνα απολυμάνσεις με απόλυτα ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εγκεκριμένα εντομοκτόνα φάρμακα της αγοράς

Κάθε σπίτι και διαμέρισμα, μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, χρειάζεται να απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την πρόληψη προβλημάτων από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.


Περισσότερα...

image Αν δεν υπάρχει στην πολυκατοικία σας διαθέσιμος διαχειριστής, υπάρχει η Compact Service. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, η ευθύνη της διαχείρισης γεμάτη προβλήματα και το συμφέρον της πολυκατοικίας είναι και δικό σας συμφέρον, διαχειριζόμαστε την πολυκατοικία σας οικονομικά με ευθύνη και αξιοπιστία.

Η Compact Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά τους κοινόχρηστους χώρους.


Περισσότερα...

image Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση, άρα και την επιδιόρθωση βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του. Η διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα αυξάνεται με την τακτική συντήρηση.

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγω αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Συγκεκριμένα, βάση νόμου, ο αριθμός συντηρήσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9 το χρόνο για ανελκυστήρες με μικρή κίνηση.


Περισσότερα...

image Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται σε υπόγεια κοιτάσματα της γης και είτε συναντάται μόνο του, είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου. Είναι μια φυσική μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές. Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.


Περισσότερα...