ceo

Αποφράξεις

 • ceo
  Συντήρηση και απόφραξη αποχετεύσεων

 • ceo
  Εξειδικευμένο προσωπικό

 • ceo
  Σύγχρονα μηχανήματα

 • ceo
  Μηνιαίες συντηρήσεις

 • ceo
  Αυθημερόν εξυπηρέτηση

 • ceo
  Ανταγωνιστικές τιμές

Η Compact Service διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την συντήρηση, την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να τραυματίζει τους σωλήνες.

Η προληπτική απόφραξη και ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας με πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα από το έμπειρο προσωπικό της Compact Service επιτυγχάνει τον πλήρη καθαρισμό του αποφρακτικού δικτύου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου.

Με τον καθαρισμό του δικτύου των λυμάτων και των υδρορροών, αποφεύγουμε τη συγκέντρωση ακαθάρτων υδάτων και πλημμύρες σε λειτουργικούς χώρους (αποθήκες, λέβητες, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγεια parking αυτοκινήτων). Ακόμα επιτυγχάνεται η εξαφάνιση κάθε είδους ζωυφίων, τρωκτικών, εντόμων και αποφεύγεται σε μεγάλο βαθμό η δημιουργία μικροβίων ή άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών, γιατί το δίκτυο παραμένει καθαρό.

Με την τακτική συντήρηση(1, 2, 3, 4, 6 ή 12 μηνών) δώστε οριστικό τέλος στα προβλήματα των αγωγών και αποφύγετε πλημμύρες, φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία, ζημιές με απρόβλεπτο κόστος και μετάδοση μικροβίων.

Τα συνεργεία της Compact Service επιθεωρούν σε μηνιαία βάση τα φρεάτια της πολυκατοικίας, διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση.

Στη περίπτωση που αυτά φράξουν, το προσωπικό της compact service δρα άμεσα και σε 24ωρη βάση για την απόφραξη. Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής της Compact Service αποτελούν την πιο σύγχρονη λύση αντιμετώπισης των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου.

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Οι πυρκαγιές ξεσπούν σε τυχαίο τόπο και χρόνο. Προξενούν τραυματισμούς, απώλειες και τεράστια οικονομική και οικολογική επιβάρυνση. Οι πυρκαγιές σχεδόν πάντοτε ξεκινούν από κάποιο μικρό αίτιο και αναπτύσσουν μία μικρή εστία, η οποία κλιμακώνεται και αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική καλείται να αντιμετωπίσει κατά μέσο όρο περίπου 14 πυρκαγιές την ημέρα στην Ελλάδα.


Περισσότερα...

image Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου, ενώ παράλληλα αποκλείει την περίπτωση βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής και οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με διαχειριστές, ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και τεχνικούς, ένα σύγχρονο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων. Απλό, αναλυτικό, κατανοητό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση.

Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.


Περισσότερα...

image Η Compact Service με την πολυετή εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας, αναλαμβάνει και πραγματοποιεί υπεύθυνα απολυμάνσεις με απόλυτα ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εγκεκριμένα εντομοκτόνα φάρμακα της αγοράς

Κάθε σπίτι και διαμέρισμα, μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, χρειάζεται να απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την πρόληψη προβλημάτων από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.


Περισσότερα...