ceo

Πυροσβεστήρες

 • ceo
  Ολοκληρωμένες εφαρμογές πυρασφάλειας

 • ceo
  Πυροσβεστήρες όλων των τύπων

 • ceo
  Ετήσια αναγόμωση στις πιο συμφέρουσες τιμές

 • ceo
  Δωρεάν αποστολή και τοποθέτηση

 • ceo
  Ειδικό τμήμα πυρασφάλειας

 • ceo
  Άμεση εξυπηρέτηση

Οι πυρκαγιές ξεσπούν σε τυχαίο τόπο και χρόνο. Προξενούν τραυματισμούς, απώλειες και τεράστια οικονομική και οικολογική επιβάρυνση. Οι πυρκαγιές σχεδόν πάντοτε ξεκινούν από κάποιο μικρό αίτιο και αναπτύσσουν μία μικρή εστία, η οποία κλιμακώνεται και αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική καλείται να αντιμετωπίσει κατά μέσο όρο περίπου 14 πυρκαγιές την ημέρα στην Ελλάδα.

Οι πυροσβεστήρες αποτελούν συσκευές πρώτης ανάγκης. Σχεδιασμένοι να εκτοξεύουν ειδικά κατασβεστικά υλικά, τα οποία διακόπτουν την εξέλιξη της πυρκαγιάς. Το μικρό κόστος αγοράς και συντήρησης σε σχέση με την αποτελεσματικότητα, τους καθιστά ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και για το λόγο αυτό επιβάλλονται υποχρεωτικά από τη νομοθεσία. Οι πυροσβεστήρες είναι αποτελεσματικοί στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς στα αρχικά της στάδια.

Η Compact Service παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πυροπροστασίας. Προσφέρει ένα φορητό πυροσβεστήρα για κάθε όροφο της πολυκατοικίας καθώς και έναν οροφής για το λεβητοστάσιο, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία της ζωής και της περιουσίας. Οι πυροσβεστήρες παραδίδονται και τοποθετούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς της Compact Service χωρίς επιπλέον κόστος.

Είναι κρίσιμης σημασίας οι πυροσβεστήρες να συντηρούνται σωστά και το προσωπικό να είναι άρτια εκπαιδευμένο στη χρήση τους.

Η συντήρηση του πυροσβεστήρα περιλαμβάνει τον έλεγχο των εξαρτημάτων και του σώματος του πυροσβεστήρα, καθώς και της ποιότητας και ποσότητας του κατασβεστικού υλικού. Γίνεται αντικατάσταση του κατασβεστικού υλικού, αν χρειάζεται και εκτεταμένος έλεγχος λειτουργίας. Το κατασβεστικό υλικό αντικαθίσταται υποχρεωτικά κάθε 5 χρόνια, ανεξάρτητα από την ποιότητα ή την καταλληλότητά του.

Η διάρκεια ζωής των πυροσβεστήρων σκόνης είναι 10 χρόνια. Μετά υποχρεωτικά αποσύρονται και αντικαθίστανται από καινούργιους. Οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν την πίεση του πυροσβεστήρα τουλάχιστον κάθε 3 μήνες

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου, ενώ παράλληλα αποκλείει την περίπτωση βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής και οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με διαχειριστές, ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και τεχνικούς, ένα σύγχρονο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων. Απλό, αναλυτικό, κατανοητό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση.

Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.


Περισσότερα...

image Η Compact Service με την πολυετή εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας, αναλαμβάνει και πραγματοποιεί υπεύθυνα απολυμάνσεις με απόλυτα ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εγκεκριμένα εντομοκτόνα φάρμακα της αγοράς

Κάθε σπίτι και διαμέρισμα, μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, χρειάζεται να απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την πρόληψη προβλημάτων από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.


Περισσότερα...

image Αν δεν υπάρχει στην πολυκατοικία σας διαθέσιμος διαχειριστής, υπάρχει η Compact Service. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, η ευθύνη της διαχείρισης γεμάτη προβλήματα και το συμφέρον της πολυκατοικίας είναι και δικό σας συμφέρον, διαχειριζόμαστε την πολυκατοικία σας οικονομικά με ευθύνη και αξιοπιστία.

Η Compact Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά τους κοινόχρηστους χώρους.


Περισσότερα...