ceo

Απολυμάνσεις

 • ceo
  Απολυμάνσεις, μυοκτονίες και μικροβιοκτονίες

 • ceo
  Ειδικό τμήμα απολυμάνσεων

 • ceo
  Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

 • ceo
  Εξειδικευμένο προσωπικό

 • ceo
  Ετήσιες εφαρμογές ανά τετράμηνο

 • ceo
  Πρωτοποριακές μέθοδοι με εγκεκριμένα φάρμακα

 • ceo
  Γραπτή εγγύηση απολύμανσης

 • ceo
  Πιστοποιητικό απολύμανσης για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή

 • ceo
  Πιστοποίηση ISO 9001:2000

Η Compact Service με την πολυετή εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας, αναλαμβάνει και πραγματοποιεί υπεύθυνα απολυμάνσεις με απόλυτα ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εγκεκριμένα εντομοκτόνα φάρμακα της αγοράς.

Κάθε σπίτι και διαμέρισμα, μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, χρειάζεται να απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την πρόληψη προβλημάτων από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.

Τα έντομα (μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, ψύλλοι, κοριοί, μύγες) τα οποία δεν είναι δυνατόν να καταπολεμηθούν με άλλο τρόπο εκτός από την απολύμανση, δημιουργούν εστίες μόλυνσης, αλλεργίες, μολύνουν τα τρόφιμα και μεταδίδουν ασθένειες.

Τα έντομα (μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, ψύλλοι, κοριοί, μύγες) τα οποία δεν είναι δυνατόν να καταπολεμηθούν με άλλο τρόπο εκτός από την απολύμανση, δημιουργούν εστίες μόλυνσης, αλλεργίες, μολύνουν τα τρόφιμα και μεταδίδουν ασθένειες.

Ιδιαιτέρως τα τσιμπήματα των ψύλλων και των κοριών δημιουργούν έντονο σωματικό πόνο και προβλήματα υγείας, ενώ τα τρωκτικά προκαλούν καταστροφή αγαθών και αντικειμένων και μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων πρέπει να γίνονται τακτικές απολυμάνσεις από επαγγελματίες, ανάλογα με τον βαθμό του προβλήματος.

Οι απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται 3 με 4 φορές τον χρόνο. Την άνοιξη για να χτυπάμε το βιολογικό κύκλο των εντόμων στην αρχή του, στα μέσα του καλοκαιριού για να ανακόπτουμε την ανάπτυξη τους η οποία ευνοείται λόγω καιρικών συνθηκών και στα μέσα του χειμώνα για να εξασφαλισθεί το αποτέλεσμα και να εξολοθρευτούν όσα έχουν φωλιάσει στα κτίρια, αφού η ζέστη στους χώρους αυτούς ευνοεί την αναπαραγωγή τους.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των κτιρίων, σε όλους τους εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους, σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Αν δεν υπάρχει στην πολυκατοικία σας διαθέσιμος διαχειριστής, υπάρχει η Compact Service. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, η ευθύνη της διαχείρισης γεμάτη προβλήματα και το συμφέρον της πολυκατοικίας είναι και δικό σας συμφέρον, διαχειριζόμαστε την πολυκατοικία σας οικονομικά με ευθύνη και αξιοπιστία.

Η Compact Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά τους κοινόχρηστους χώρους.


Περισσότερα...

image Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση, άρα και την επιδιόρθωση βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του. Η διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα αυξάνεται με την τακτική συντήρηση.

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγω αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Συγκεκριμένα, βάση νόμου, ο αριθμός συντηρήσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9 το χρόνο για ανελκυστήρες με μικρή κίνηση.


Περισσότερα...

image Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται σε υπόγεια κοιτάσματα της γης και είτε συναντάται μόνο του, είτε συνυπάρχει με κοιτάσματα πετρελαίου. Είναι μια φυσική μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία και κάνει τέλεια καύση στις κατάλληλες συσκευές. Το φυσικό αέριο αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.


Περισσότερα...

image Η Compact Service διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την συντήρηση, την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να τραυματίζει τους σωλήνες.

Η προληπτική απόφραξη και ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας με πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα από το έμπειρο προσωπικό της Compact Service επιτυγχάνει τον πλήρη καθαρισμό του αποφρακτικού δικτύου, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου.


Περισσότερα...

image Οι πυρκαγιές ξεσπούν σε τυχαίο τόπο και χρόνο. Προξενούν τραυματισμούς, απώλειες και τεράστια οικονομική και οικολογική επιβάρυνση. Οι πυρκαγιές σχεδόν πάντοτε ξεκινούν από κάποιο μικρό αίτιο και αναπτύσσουν μία μικρή εστία, η οποία κλιμακώνεται και αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Πυροσβεστική καλείται να αντιμετωπίσει κατά μέσο όρο περίπου 14 πυρκαγιές την ημέρα στην Ελλάδα.


Περισσότερα...