ceo

Καυστήρες

 • ceo
  Τοποθέτηση καυστήρα, λέβητα, κυκλοφορητή, δεξαμενής και λοιπών οργάνων

 • ceo
  Άμεση εξυπηρέτηση για αυτόνομη και κεντρική θέρμανση

 • ceo
  Πρότυπες μέθοδοι συντήρησης

 • ceo
  Εξειδικευμένο προσωπικό για την συντήρηση και την επισκευή

 • ceo
  Γραπτή εγγύηση ποιότητας εργασίας

 • ceo
  Φύλλο μετρήσεων ΠΕΡΠΑ

 • ceo
  Ανταγωνιστικές τιμές

Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου, ενώ παράλληλα αποκλείει την περίπτωση βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων.

Η συντήρηση της εγκατάστασης είναι υποχρεωτικό να γίνεται σε ετήσια βάση. Η πιο κατάλληλη περίοδος είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (Απρίλιο - Ιούνιο), ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτό δημιουργεί τον κίνδυνο διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα και γίνεται πιο δύσκολος και δαπανηρός ο καθαρισμός.

Η συντήρηση του λέβητα περιλαμβάνει τον καθαρισμό της θερμικής εσωτερικής επιφάνειας και των αεραυλών με συρμάτινες βούρτσες, την στεγανοποίηση διαρροών καυσαερίων που ενδεχομένως υπάρχουν και τον οπτικό έλεγχο της λειτουργικής κατάστασης.

Η συντήρηση του καυστήρα περιλαμβάνει τον καθαρισμό του μπεκ ή την αντικατάστασή του, αν διαπιστωθεί ότι είναι μικρό ή μεγάλο για το λέβητα ή έχει συμπληρώσει τον αριθμό ωρών λειτουργίας που προδιαγράφει ο κατασκευαστής του, τον καθαρισμό της κεφαλής καύσης και του στροβιλιστή, τον καθαρισμό και τον έλεγχο του φωτοστοιχείου και των ηλεκτροδίων ανάφλεξης, τον καθαρισμό της αντλίας και των φίλτρων πετρελαίου και τον καθαρισμό των πτερυγίων του ανεμιστήρα.

Εξίσου σημαντικό είναι να γίνουν οι ρυθμίσεις του καυστήρα, ώστε τα καυσαέρια που εκπέμπει να βρίσκονται μέσα στα νόμιμα όρια που καθορίζει το αρμόδιο Υπουργείο.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν την αναλογία αέρα και πετρελαίου ώστε να επιτυγχάνεται σωστή καύση, την σωστή θέση του στροβιλιστή και των ηλεκτροδίων, τον έλεγχο του κύκλου αυτοματισμού με τον οποίο αρχίζει και σταματά η καύση καθώς και των οργάνων ασφαλείας (θερμοστάτες και μανόμετρα).

Επιπλέον Υπηρεσίες που προσφέρουμε

image Η Compact Service έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και μπορεί υπεύθυνα να εγγυηθεί ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν άριστης ποιότητας πετρέλαιο θέρμανσης ακριβώς στην ποσότητα που έχουν παραγγείλει και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής θέρμανσης οικιών και κτιρίων στην περιοχή της Αττικής και οι παραδόσεις γίνονται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.


Περισσότερα...

image Η Compact Service έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με διαχειριστές, ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και τεχνικούς, ένα σύγχρονο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων. Απλό, αναλυτικό, κατανοητό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση.

Η έκδοση των κοινοχρήστων περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.


Περισσότερα...

image Η Compact Service με την πολυετή εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας, αναλαμβάνει και πραγματοποιεί υπεύθυνα απολυμάνσεις με απόλυτα ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εγκεκριμένα εντομοκτόνα φάρμακα της αγοράς

Κάθε σπίτι και διαμέρισμα, μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούργιο, χρειάζεται να απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την πρόληψη προβλημάτων από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια.


Περισσότερα...

image Αν δεν υπάρχει στην πολυκατοικία σας διαθέσιμος διαχειριστής, υπάρχει η Compact Service. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, η ευθύνη της διαχείρισης γεμάτη προβλήματα και το συμφέρον της πολυκατοικίας είναι και δικό σας συμφέρον, διαχειριζόμαστε την πολυκατοικία σας οικονομικά με ευθύνη και αξιοπιστία.

Η Compact Service αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά τους κοινόχρηστους χώρους.


Περισσότερα...

image Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση, άρα και την επιδιόρθωση βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του. Η διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα αυξάνεται με την τακτική συντήρηση.

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγω αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Συγκεκριμένα, βάση νόμου, ο αριθμός συντηρήσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9 το χρόνο για ανελκυστήρες με μικρή κίνηση.


Περισσότερα...